
راهنمای خرید سرخ کن تفال و آشنایی با این برند
بهسختی میتوانید کسی را پیدا کنید که طعم غذاهای سرخ کردنی را دوست نداشته باشد. برای خرید یک سرخکن خوب باید موارد زیادی را در نظر داشته باشید. یکی از برندهایی که توانسته با تولید سرخکنهای با کیفیت رضایت مشتریان را جلب کند تفال است.
این برند همچنین یکی از بهترین مارک سرویس قابلمه استیل محسوب میشود و بین آشپزهای حرفهای بسیار طرفدار دارد. در ادامه شما را با این برند و ویژگیهای سرخکن تفال بیشتر آشنا خواهیم ساخت.
درباره برند تفال
همهی ما نام برند فرانسوی تفال را شنیدهایم. تفال یک برند مطرح در زمینهی تولید لوازم خانگی برقی و غیربرقی است. کیفیت بالای محصولات این برند باعث شده تفال به نامی آشنا در سراسر جهان تبدیل شود. تفال با زحمات و تلاشهای یک نفر بهوجود آمد؛ یک مهندس فرانسوی به نام مارک گریگور.
پس از آنکه مارک همسرش را در حال کلنجار رفتن با ماهیتابهای که تخممرغ به آن چسبیده بود دید، یک ایده به ذهنش رسید. او پس از انجام آزمایشاتی موفق به طراحی ماهیتابهی نچسب شد و دنیای آشپزی را برای همیشه تغییر داد.
امروزه، بیش از ۱۵۰۰ مرد و زن در شرکت تفال فرانسه مشغول به کار هستند. این شرکت همواره در تلاش است محصولات با کیفیتی روانهی بازار کند. همچنین با تولید انواع لوازم پخت و پز همچون ماهیتابهها و قابلمههای نچسب آشپزی را برای مشتریان خود راحتتر ساخته است.
پیش از خرید سرخ کن تفال به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
پیش از آنکه بهسراغ خرید سرخ کن تفال بروید، باید نکاتی زیر را در نظر بگیرید تا محصولی مناسب را خریداری کنید.
- ظرفیت
- ایمنی
- قیمت
- نوع سرخ کن
- کاربری آسان و شست و شو
- زمان داغ شدن روغن
ظرفیت
یکی از مواردی که باید پیش از خرید سرخکن به آن توجه کنید، ظرفیت محصول است. اگر میخواهید اسنکهای کوچک سرخشده برای مهمانیها یا تولد آماده کنید، یک محصول با ظرفیت متوسط برای شما مناسب است. اگر میخواهید برای مهمانیهای بزرگ غذا درست کنید یا خانوادهی پرجمعیتی دارید، باید محصولی با ظرفیت بالا خریداری کنید.
برای سرخ کردن مواد غذایی با اندازهی بزرگ، مانند بوقلمون و مرغ باید محصولی با بیشترین ظرفیت را انتخاب کنید. اگر سرخکنی را بخرید که دارای سبدهای مختلف است، میتوانید چند غذا را در مدت زمان کوتاهتری آماده کنید.
ایمنی
یکی از مهمترین مواردی که باید در خرید سرخکن مد نظر داشته باشید ایمنی است. همهی لوازم آشپزی با خطر آتشسوزی روبهرو هستند. در کل هنگام سرخ کردن مواد غذایی باید احتیاط لازم را به خرج دهید. سرخکنهای پروپان انواع پرخطر این محصولات هستند و هنگام استفاده از آنها باید بسیار مراقب باشید. سرخکنهای دیپفرایر و اکتیفرایر خطر کمتری نسبت به محصولات مشابه دارند.
قیمت
پیش از آنکه سرخکن مورد نظر خود را انتخاب کنید، باید بودجهی خود را بررسی کنید. سرخکنهای تفال با توجه به ویژگیها و ظرفیتشان دارای قیمتهای متفاوتی هستند. سرخکنهای دیپفرایر کوچک قیمت مناسبتری دارند. مدلهای بزرگتر، سرخکنهای پورپان و اکتیفرای دارای قیمت بیشتری هستند. اگر میخواهید محصولاتی با لوازم جانبی بیشتر خریداری کنید، باید هزینهی بیشتری پرداخت کنید.
نوع سرخ کن
خرید سرخکن مناسب رابطهی مستقیمی با نوع غذایی که آماده میکنید دارد. درست کردن غذاهایی مانند سیبزمینی، سبزیجات و گوشت سرخکرده نیاز به سرخکنهای بسیار بزرگ ندارد. میتوانید سرخهای دیپفرایر کوچک یا اکتیفرای تفال را خریداری کنید. اما اگر میخواهید غذاهای حجیمی مانند مرغ و بوقلمون کامل را درست کنید، باید سرخکنهای پروپان دیپفرایر را بخرید که حجم بالاتری دارند.
کاربری آسان و شست و شو
توجه داشته باشید که شستوشو و تمیز کردن سرخکن ممکن است کمی خستهکننده باشد. در برخی مدلها قطعات جدا میشوند و بهراحتی در ماشین ظرفشویی جای میگیرند. خالی کردن روغن سرخکن میتوانید پروسهی سختی باشد و آشپزخانهی شما را کثیف کند. برخی از مدلها دارای ویژگیهایی هستند که این پروسه را برای شما آسان میکند.
زمان داغ شدن روغن
در سرخکنهای دیپفرایر معمولا روغن دیرتر داغ میشود. این فرایند در سرخکنهای پروپان کمتر زمان میبرد.
سوالات رایج درباره خرید و استفاده از سرخ کن تفال
چرا غذاهای خمیری به سرخ کن میچسبند؟
بهتر است غذاهای خمیری را مستقیما در سبد سرخکنهای دیپفرایر تفال قرار ندهید. زیرا خمیر در سیمهای سبد گیر میکند و ممکن است تمیز کردن آن مشکل باشد. ابتدا سبد را کمی در روغن فرو ببرید، سپس با احتیاط غذای خمیری را داخل روغن قرار دهید.
آیا با سرخ کن های تفال می توان دسر و شیرینی آماده کرد؟
علاوهبر تهیهی انواع گوشت و سبزیجات میتوانید دسرهایی مانند دونات، فریتر، میوهها و حتی بستنی سرخشده را با سرخکن آماده کنید.
هر چند وقت یک بار باید روغن سرخ کن را تمیز کنیم؟
پس از هر بار استفاده و پس از سرد شدن روغن باید آن را از فیلتر یا صافی رد کنید. روغن را در ظرفی در بسته قرار دهید تا از آلودگیها دور باشد. روغن ماهی را بهصورت جداگانه نگهداری کنید.
علت صدای سرخ کن حین سرخ کردن مواد غذایی چیست؟
زمانیکه روغن و آب در دمای بالا با یکدیگر ترکیب میشوند، تبخیر ناگهانی آب باعث پرش روغن میشود. اگر صدایی از سرخکن میشنوید، نشاندهند حضور آب است. این صدا در نتیجهی تبخیر ناگهانی آب بهگوش میرسد.
سخن آخر
خوردن غذاهای خوشمزه و سرخشده تنها محدود به رفتن به رستورانها نیست. شما میتوانید با داشتن یک سرخکن با کیفیت این غذاها را در منزل و برای خانواده و دوستانتان آماده کنید. سرخ کن تفال یکی از محصولات خوب بازار است که در این مقاله آن را به شما معرفی کردیم. ما همچنین سعی کردیم شما را با بهترین محصولات بازار آشنا کنیم. پیش از خرید سرخکن به مواردی که به آنها اشاره کردیم توجه کنید و ایمنی محصول را حتما در نظر داشته باشید. به این ترتیب میتوانید با غذاها و اسنکهای خوشمزه حال و هوای تازهای به جشنهای خود ببخشید.