
چرا سرآشپزها از قابلمه های استیل استفاده میکنند؟
اگر میخواهید حرفهایی آشپزی کنید، منطقیترین راه، کاری است که سرآشپزها انجام میدهند. رستورانها و سرآشپزها همیشه به چندین دلیل از ظروف استیل ضد زنگ استفاده میکنند.
وسایل آشپزی از جنس استیل، گرما را به طور مساوی توزیع میکند و در عین حال ماهیت غیر قابل تخریب لوازم آشپزخانه استیل باعث میشود تا هیچ مواد شیمیایی به مواد غذایی شما وارد نشود.
با این وجود، باید بدانید که سرآشپزها به طور معمول قابلمههای خود را قبل از شروع به آشپزی، یا روغن دهی میکنند و یا حتی در فر قرار میدهند.
دما، بخش مهمی از پخت و پز با ظرف استیل ضد زنگ است، بنابراین سرآشپزها در درجهی اول ظروف خود را برای آشپزی گرم میکنند، در غیر این صورت غذای شما احتمال چسبیدن به کف ظرف را دارد.
اگر به دنبال وسایل آشپزخانه جدید استیل هستید، باید مواردی را در ذهن داشته باشید. فضای خانه شما چقدر است؟ خرید لوازم آشپزی جدید و بزرگ ممکن است برای شما جذاب به نظر برسد، اما اگر فضای کافی را در اختیار نداشته باشید، ممکن است با نا امیدی مواج شود.
شما همچنین باید بودجه کافی برای خرید محصول مورد نظر خود را در نظر بگیرید. ممکن است صد ها دلار هزینه ی وسایل آشپزی کرده باشید، اما چندان مورد پسند شما نباشد.
اگر از خرید لوازم آشپزی استیل مطمئن نیستید میتوانید به جای خرید کلی، تنها به خرید یک عدد ظرف استیل اکتفا کنید و آشپزی کردن با آن را امتحان کنید. ما هر آنچه که ممکن است شما به آن نیاز پیدا کنید را به شما توضیح میدهیم.
آیا سالمترین وسیله آشپزی از جنس استیل ضد زنگ است؟
به طور فزاینده، اکثر افراد نگران خطر ابتلا به هر نوع سموم در آشپزخانه و زندگی خود هستند. در گذشته، مواردی از قبیل تابههای روکش شده تفلون و وسایل آشپزی آلومینیوم با برخی مواد شیمیایی نامطبوع و غیر بهداشتی مرتبط بوده است، به همین خاطر میتوانید به راحتی کارایی لوازم آشپزخانه از جنس استیل ضد زنگ را درک کنید.
در حالی که لوازم آشپزی از جنس استیل ضد زنگ حاوی مواد شیمیایی نیست، اما همچنان دانستن تفاوتهای آنها مهم است. به عنوان مثال، استیل ضد زنگ بدون نیکل، ایمنترین است، اما در معرض خوردگی و سایش ممکن است توان خود را از دست بدهد.
دانستن درجه ضد زنگ استیل برای اشخاصی که به ایمنی خود اهمیت میدهند مفید است.
FDA سازمان جهانی غذا و دارو بر این باور است که حداقل میزان ضد زنگ بودن استیل باید ۱۶ کروم باشد و این میزان را برای مواد غذایی ایمن میداند، برای جلوگیری از ورود نیکل به داخل مواد غذایی، آهنربایی را در نزدیکی قابلمه قرار دهید.
اگر قابلمه یا ظرف مورد نظر مغناطیسی باشد و یا آهن ربا به آن بچسبد، ظرف بدون نیکل است و از استیل ضد زنگ و ایمن ساخته شده است.
برای خرید ظروف استیل ضد زنگ به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
پیدا کردن ظروف استیل ضد زنگ برای پخت و پز، و داشتن روکش آلومینیومی بسیار مهم است. وسایل آشپزی از جنس استیل ضد زنگ بسیار بادوام است، اما گرما را به خوبی حفظ نمیکند و این به معنی پخت و پز ناهموار است.
اضافه شدن روکش آلومینیومی به پایه و دیوارهای جانبی یک تابه، به معنای آن است که غذا به طور مساوی پخته میشود. همچنین خرید بالاترین سطح از جنس ضد زنگ استیل بسیار مهم است. هرچه این عدد بیشتر باشد، در عین حال میتواند برای شما و خانوادهتان بی خطر باشد، و در برابر هر گونه خوردگی و سایش نیز مقاوم تر باشد.
گرفتن آسان دستگیره نیز یک مزیت دیگر است. دستگیرههای ظرف، کیفیت غذای شما را تحت تاثیر قرار نمیدهد، اما آنها برای نگه داشتن و حمل آسان ظرف بسیار مهم است، و این باعث میشود، تجربه آشپزی لذت بخشتر شود. فراموش نکنید که برای نگه داشتن گرما، از ظروف درب دار استفاده کنید.
شما همچنین میتوانید تعداد لوازم جانبی ظرف مورد نظر خود را بررسی کنید. کیفیت خوب ظروف آشپزخانه در درجه اول در تابه و قابلمه دیده شد، اما برخی از مدلهای ارزانتر با لوازم جانبی کمتری مانند کفگیر و قاشق به بازار عرضه میکند.
چه غذاهایی را نمیتوان با استیل ضد زنگ طبخ کرد؟
لوازم آشپزی از جنس ضد زنگ استیل بسیار کاربردی و چند منظوره هستند. این یکی از اصلی ترین دلایلی است که نشان دهنده کارایی خوب استیل ضد زنگ در هنگام پخت و پز است. برای جلوگیری از چسبندگی تخم مرغ در کف ظرف، بهتر است ظرف را کمی جلوتر گرم کنید، تا به تابه آسیبی وارد نشود.
ظروف استیل ضد زنگ باعث خشک شدن آب غذا نمیشود، بنابراین شما بدون هیچ نگرانی میتوانید غذا را برای مدت طولانیتری طبخ کنید. تنها موضوعی که مهم است این است که برای طلایی کردن غذاهای سرخ کردنی خود، میتوانید غذا را به صورت مداوم هم بزنید.