راهنمای سرو انواع کیک با انواع ظرف کیک خوری

آشنایی با طراحی انواع ظروف کیک خوری در چیدمان

خیلی از افراد به ظروف کیک خوری به عنوان ظروف لوکس و خاص برای سرو کیک در مراسم عروسی و تولد نگاه می‌کنند. اما کیک خوری‌ها می‌توانند از همان ظروف جلو دستی مثل میوه خوری یا اردوخوری‌ها باشند که برای قرار دادن شیرینی و کیک همیشه به آن‌ها نیاز داشتید!

طراحی کیک خوری‌ها متنوع است؛ اما ساختار همه آن‌ها مشابه و کلاسیک است. مهم‌ترین فاکتوری که کیک خوری‌ها را از سایر ظروف متمایز می‌کند رویه یا درب ظرف برای محافظت از بافت کیک و خشک نشدن آن است. از طرف دیگر برخی از کیک خوری‌ها پایه دار هستند و باعث می‌شوند شکل و شمایل کیک و شیرینی در میز سرو برجسته‌تر از سایر ظروف به نظر برسند.

انواع کیک خوری؛ ظروف پرکاربرد سرو و پذیرایی

ساختار ظروف سرو کیک و شیرینی شامل سطح صافی برای قرار گیری کیک و یک درپوش شیشه‌ای است. با این حال این ظروف چند کاره هستند و همزمان می‌توانید از سطوح صاف آن‌ها برای سرو هر نوع دسر و غذایی که نباید در معرض هوا قرار گیرد استفاده کنید.

یکی از کاربردهای ظروف کیک خوری سرو فینگرفودهای رنگارنگ است. با این که کیک خوری برای سرو دسر هم کاربرد دارد اما سایر ظروف نظیر اردوخوری‌ها برای سرو و چیدمان مناسب کیک و شیرینی مناسب نیستند.

ظروف کیک خوری به دو صورت پایه کوتاه و پایه بلند طراحی می‌شوند. مدل‌های پایه کوتاه بیش‌تر برای کافه و رستوران‌ها مناسب هستند و در عوض می‌توانید از مدل‌های پایه بلند در مهمانی‌های شخصی استفاده کنید.

کیک خوری یا اردو خوری ؟ کدام برای سرو کیک مناسب است؟

کیک خوری‌ها کاربرد متنوعی مثل سرو دسر دارند و بنابراین می‌توانند جایگزین اردوخوری‌ها باشند. اما آیا اردوخوری‌ها هم از نظر زیبایی و کاربرد می‌توانند برای سرو کیک و شیرینی به کار برده شوند؟

اردوخوری‌ها ظروف کوچکی برای سرو دسر و فینگر فود هستند. حجم پایین این ظروف قابل توجه است و بنابراین برای سرو غذای اصلی یا خوراکی اصلی مناسب نیستند.با این حال تنوع بی‌نظیری در اردوخوری‌ها وجود دارد و شاید بتوانید برخی از مدل‌ها را برای سرو شیرینی به کار ببرید.

برخی از ظروف اردو خوری با تخته چوبی مسطح طراحی می‌شوند که بیش‌تر در کافه‌ها استفاده می‌شوند. حتی مدل‌هایی که تقسیم بندی دارند و فضای آن‌ها به وسیله دیواره جدا شده برای سرو شیرینی می‌توانند مناسب باشند.

آشنایی با استانداردهای برش کیک حین پذیرایی

زمان پذیرایی حتی نوع اسلایس یا برش‌های کیک به ویژه در مجالس و موقعیت‌هایی که از رسمیت بالایی برخوردار هستند اهمیت می‌یابد.

از دید حرفه‌ای‌ها چند سبک یا استایل استاندارد در دنیا برای برش کیک وجود دارد که هر یک برای یک موقعیت خاص مناسب هستند:

برش کیک استاندارد برای کیک‌های دو طبقه

برس کیک‌هایی که بیش از یک طبقه دارند کمی چالش برانگیز است. بهترین راه برای شروع برش طبقه پایین و لبه کیک است. قبل از هر چیز چاقو مخصوص آشپزخانه یا برش نان و ظرف کیک خوری مناسب را آماده کنید.

برش استاندارد کیک‌های مربعی بزرگ

برش این نوع کیک‌ها به برش مجلسی معروف است و در مراسم تولد و ازدواج متداول است. برای برش این کیک‌ها به یک چاقو آشپزخانه نیاز دارید که عرض آن بیش از نصف عرض بدنه کیک باشد. اولین برش را طوری بزنید که چاقو حدود ۴ سانتی متر از روی کیک را جدا کند.

فاکتورهایی که در خرید ظروف کیک خوری باید بدانید

کیک خوری‌ها همیشه درب دار طراحی نمی‌شوند. حتی یک صفحه مسطح چوبی یا شیشه‌ای هم می‌تواند ظرف مناسبی برای سرو باشد. در خرید کیک خوری‌ها به چند فاکتور زیر توجه کنید:

جنس پایه و درپوش کیک خوری

اگر به صورت دائمی از کیک خوری استفاده می‌کنید جنس پایه و درپوش آن برای شستشو در ماشین ظرفشویی اهمیت ویژه‌ای دارد. برخی از مدل‌هایی که کف شیشه‌ای دارند را می‌توانید در ماشین ظرفشویی شستشو دهید اما کیک خوری‌های چوبی باید با دست شسته شوند.

قابلیت استفاده کیک خوری در مایکروویو

تنها مدل‌هایی که با بدنه شیشه‌ای تولید می‌شوند قابلیت قرارگیری در مایکروویو دارند. برخی از کیک خوری‌ها طراحی کاملا ساده، تخت، بدون درب و پایه دارند که با قرارگیری در ماشین ظرفشویی و مایکرویو سازگار هستند.

سخن آخر

انواع ظرف کیک خوری یکی از عناصر چیدمان میز پذیرایی در وعده‌های مختلف عصرانه و مراسم‌ها هستند. کیک خوری‌ها در دو مدل پایه دار و بدون پایه طراحی می‌شوند. طرح کلاسیک کیک خوری‌ها شامل صفحه مسطح چوبی و درپوش بلورین است. با این حال برخی از مدل‌ها بدون پایه و درب طراحی می‌شوند و چند کاره هستند.

نظر دهید

پاسخ دهید

Logo
بازیابی رمز عبور
مقایسه موارد
  • کل (0)
مقایسه
0