
تامین سلامت غذا با انواع چرخ گوشت پاناسونیک
چرخ گوشتهای الکتریکی پاناسونیک نه فقط یک انتخاب برای مصارف خانگی، بلکه مناسب برای رستوانها در مقیاس محدود هستند. مدلهای الکتریکی که توسط این برند تولید میشوند از هر نظر ایمنتر هستند. به لطف سینی بزرگ و پهنی که در اکثر مدل چرخ گوشت پاناسونیک تعبیه شده حتی از تماس دست با گوشت و مواد غذایی بی نیاز میشویم.
برای چرخ کردن با انواع چرخ گوشت بهتر است گوشت را به صورت نیمه فریز استفاده کنیم. بنابراین از ابتدا تا انتهای روند چرخ کردن گوشت میتواند بدون دخالت دست و افزایش دمای گوشت بعد از قرارگیری در محیط باشد.
سایز و وزن مدلهای مختلف چرخ گوشت پاناسونیک
برای کسانی که استفاده مداوم از چرخ گوشت ندارند و دستگاه را بعد از هر بار استفاده جا به جا میکنند، وزن و سایز فاکتور مهمی است. به طور کلی انواع چرخ گوشت پاناسونیک موجود در بازار از ۳ کیلوگرم تا ۸ کیلوگرم وزن دارند. هر چه قدر که قدرت موتور بالاتر باشد معمولا به همان میزان به وزن دستگاه اضافه میشود.
نکته بعدی تجهیزات و اقلام جانبی همراه دستگاه هستند که در برخی از مدلها روی خود دستگاه سوار میشوند. به عنوان مثال در برخی از مدلهای پاناسونیک محفظه نگهدارنده برای قرار دادن تیغه، گوشت کوب و برس شستشو تعبیه شده است. همین محفظه باعث میشود تا وزن کلی دستگاه نسبت به مدلهای دیگر کمی بالاتر باشد.
اما درباره سایز انواع چرخ گوشت باید گفت که تقریبا اکثر مدلهای بازار ابعاد مشابهی دارند. به هر حال چرخ گوشتها ابعاد کمتری نسبت به انواع بهترین مارک غذاساز موجود در بازار دارند و میتوانند حتی کاربرد مشابهی با آنها داشته باشند.
قدرت موتور چرخ گوشتهای پاناسونیک
اکثر برندهای داخلی چرخ گوشتهایی با توان ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ وات دارند. همین موضوع باعث میشود تا بیشتر مصرف کنندگان به برندهای خارجی روی آورند. مدلهای چرخ گوشت پاناسونیک موجود در بازار بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ وات توان مصرفی دارند. این میزان برای مصارف خانگی کاملا ایده آل است و با استفاده از آن حتی میتوانید استخوانهای نرم را خرد کنید.
اما برخی از مدلهای محدود برند پاناسونیک نیز وجود دارند که توان آنها به ۳۵۰۰ وات هم میرسد. شاید فکر کنید دستگاه با این توان احتمالا صدای گوش خراشی داشته باشد. اما پاناسونیک اخیرا محصولات خود را به موتورهای کم صدا مجهز کرده و با وجود توان بیشتر، آلودگی صوتی زیاد نمیشود.
مواد اولیه مصرفی در تولید انواع چرخ گوشت پاناسونیک
تمام قطعات انواع چرخ گوشتها از نوع فلزی طراحی میشوند و ممکن است بیرون و سینی آنها با پلاستیک فشرده پوشیده شده باشد. مدلهای مختلف چرخ گوشت پاناسونیک معمولا از فولاد، استیل ضد زنگ و در برخی موارد از آلومینیوم تولید شدهاند. اما کدام یک از نظر ایمنی غذا بهتر است؟
تیغههای استیل ضد زنگ در انواع چرخ گوشت
استیل ضد زنگ بهترین و گران قیمتترین ماده اولیه است که در تولید تیغه چرخ گوشت پاناسونیک استفاده میشود. این نوع تیغهها مقاومت بهتری هم نسبت به باقی مانده مواد غذایی حین چرخ کردن دارند؛ حتی اگر به موقع و کامل آن را شستشو ندهید.
البته در انواع چرخ گوشت پاناسونیک فقط این تیغه نیست که از استیل ضد زنگ تولید میشود. اکثر تجهیزات جانبی مثل شبکهها از استیل ضد زنگ تولید میشوند. با این حال گوشت کوب و سینی معمولا از پلاستیک تولید میشوند.
نکته مهم بعدی وزن استیل ضد زنگ است که باعث میشود چرخ گوشت در مجموع سنگینتر باشد. البته این ماده اولیه آن قدر مزایا دارد که بخواهیم از وزن بالاتر آن چشم پوشی کنیم.
انواع تیغههای آلومینیومی در چرخ گوشتها
تیغه آلومینیومی کمتر در انواع چرخ گوشت پاناسونیک استفاده شده است. آلومینیوم بافت فشردهتری دارد و بسیار سبکتر است. با این حال آلومینیوم مطابق با گزارش و تجربیات مصرف کنندگان زودتر آسیب میبیند و ماندگاری کمتری دارد.
بازه قیمتی متنوع چرخ گوشتهای پاناسونیک
انواع مدلهای چرخ گوشت پاناسونیک با طیف قیمتی متنوعی عرضه میشوند. محبوبترین مدلهای پاناسونیک بازار از حدود دو میلیون تومان تا ۵ میلیون تومان هستند. اگر صرفا چرخ گوشت را برای مصارف خانگی خریداری میکنید مدلهای دو میلیون تومانی این برند با موتور پرقدرت با توان ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ وات جوابگوی نیازهای شما خواهند بود.
سخن آخر
میانگین توان انواع چرخ گوشت پاناسونیک ۲۵۰۰ وات است. اکثر مدلهای پاناسونیک علاوه بر موتور پرقدرت و قطعات مستحکم به ابزارهای جانبی مثل سوسیس ساز، کباب ساز و محفظه نگهداری قطعات و سیم مجهز هستند.
شما چه فکر میکنید؟ اگر از مصرف کنندگان چرخ گوشتهای پاناسونیک هستید کدام محصول و با چه توانی را پیشنهاد میدهید؟