راهنمای خرید بهترین تابه گریل برقی + ۴ مدل محبوب در بازار

گریل؛ بهترین و سلامت‌ترین گزینه برای پخت و پز

گریل کردن یکی از سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا به نسبت پخت در قابلمه‌های استیل و مشابه آن است که بدون روغن و هر نوع افزودنی جانبی صورت می‌گیرد. به طور کلی یک روش ثابت برای گریل وجود ندارد و هر کسی ممکن است بسته به محیطی که در آن قرار دارد از یک وسیله خاص برای گریل استفاده کند. اما واضح است که تابه گریل یک وسیله همه کاره برای طبخ غذا به روش گریل در هر موقعیتی است.

قبل از خرید تابه گریل برقی ابتدا باید با اساس گریل کردن آشنا شوید. در روش گریل بر خلاف سایر روش‌های پخت نظیر سرخ کردن حرارت به طور مستقیم به ماده غذایی برخورد نمی‌کند. به زبان دیگر با گریل کردن ابتدا لایه‌های رویی گوشت یا هر نوع ماده غذایی تحت حرارت قرار می‌گیرد. اگر آن ماده دارای چربی باشد، بخشی از فرآیند گریل با ذوب شدن چربی داخلی صورت می‌گیرد.

تجربه گریل بی دردسر با تابه‌های برقی

در پخت به روش گریل روی کباب پز یا ذغال، به سبب تماس مستقیم حرارت هر لحظه امکان بیش از حد برشته شدن غذا وجود دارد. اصلا یکی از معایبی که برای گریل کردن مطرح می‌شود سوختن و تولید اکسیدان‌هایی است که می‌توانند سرطانزا باشند.

موضوع بعدی دود و بخاراتی است که بر اثر روش گریل در فضای اطراف منتشر می‌شود. این در حالی است که برای فضای محدود آپارتمانی تولید دود زیاد ممکن است مشکل زا باشد. ضمن این که در اغلب موارد فضای کافی برای راه اندازی کباب پز و تجربه گریل با زغال وجود ندارد.

با در نظر گرفتن تمام محدودیت‌های زندگی امروز، انواع تابه‌های گریل برقی با رویکرد متفاوت تولید شده‌اند. مدل‌های برقی ظاهر همان تابه‌های معمولی را دارند. کفه‌های مضرس و ناهمواری که سلسله وار به صورت برآمدگی‌های کوچک کنار هم قرار گرفته‌اند، درب تمام شیشه‌ای یا از جنس بدنه محصول و پوشش نچسب داخلی.

مدل‌های برقی به واسطه اتصال به برق و داغ شدن یک المنت داخلی کار می‌کنند. این محصولات قابلیت تنظیم حرارت گسترده‌ای دارند. تنظیم دمایی بین ۱۱۵ تا ۲۱۵ درجه سانتیگراد و حتی بیش‌تر که مثل یک فر امکان تغییر آن را دارید.

تجربه‌ای که از خرید تابه‌های گریل از نوع برقی دارید، بدون دود و استفاده از هر نوع سوخت دیگر شیرین است. در صورتی که مراحل پیش پخت را به خوبی انجام داده باشید همه چیز در تابه گریل تحت کنترل شما قرار دارد و می‌تواند ایده آل باشد.

تابه گریل برقی با تابه معمولی چه تفاوتی دارد؟

مهم‌ترین تفاوتی که در تابه برقی می‌بینیم کابل و امکان تغییر دمای تابه بر اساس دوره پخت ماده غذایی است؛ اما این تمام داستان نیست!

تابه‌های گریل سه بخش خاص دارند که با توجه به عبور جریان الکتریکی با ساختار تابه‌های معمولی متفاوت است:

  1. سینی چکه گیر: این سینی سطح کاملا صافی است که زیر ظرف متحرک قرار می‌گیرد. همان طور که گفتیم حرارت در طول گریل از تمام جهات به گوشت یا هر ماده غذایی برخورد می‌کند و آب داخل آن را تبخیر می‌کند. از آن جایی که بر خلاف سرخ کردن آب داخل ماده غذایی در گریل حذف می‌شود این سینی به جمع آوری مایعات کمک می‌کند.
  2. ظرف متحرک و قابل شستشو: این ظرف یک سینی با برآمدگی‌هایی است که در انواع تابه گریل معمولی دیده‌اید. با این تفاوت که سطح به سادگی از بدنه اصلی جداسازی می‌شود و می‌توانید آن را شستشو دهید.
  3. نشانگر آماده به کار دستگاه: اکثر مدل‌های متوسط رو به بالا دارای یک نشانگر هستند که داغ شدن تابه را مشخص می‌کند. به محض روشن شدن این چراغ یا عقربه می‌توانید فرآیند گریل را آغاز کنید.

 

نکاتی که قبل از خرید تابه‌های گریل برقی باید بدانید

در خرید تابه‌های گریل معمولی، سایز تابه و جنس بدنه مهم‌ترین فاکتورهایی است که احتمالا توجهتان را جلب کنند. اما تابه‌های برقی ویژگی‌های مهم‌تری نظیر وات دستگاه دارند.

توان خروجی بهترین تابه گریل برقی

در مدل‌های کوچک که برای پخت و پز در خانه استفاده می‌شود، توان دستگاه ۱۲۰۰ وات و بالاتر است. این در حالی است که مدل‌های بزرگ‌تر با توان ۲۰۰۰ وات هم تولید می‌شوند و برای مهمانی‌ها گزینه‌های بهتری خواهند بود.

طول مناسب سیم تابه گریل برقی

فاکتور بعدی در انتخاب محصول طول سیم تابه برقی است. اگر از تابه برقی برای محیط بیرون از منزل استفاده می‌کنید، بهتر است طول سیم تابه به اندازه کافی بلند باشد تا بتواند دستگاه را در موقعیت مناسبی جهت پخت و پز قرار دهید.

نکاتی برای طبخ استیک در تابه گریل برقی

استیک محبوب‌ترین غذایی است که برای امتحان کردن تابه گریل ممکن است به ذهنتان برسد. اما با توجه به این که در تابه‌های گریل حرارت مستقیم کباب پز و باربیکیو را نداریم بهتر است به چند نکته توجه کنید:

به ضخامت گوشت قبل از گریل کردن دقت کنید

از آن جایی که در تابه گریل حرارت به صورت مستقیم از زیر برخورد نمی‌کند، بهتر است ضخامت کم‌تری از گوشت را انتخاب و قبل از هر چیز آن را به خوبی مزه دار کنید. حرارت ۲۲۰ تا ۲۳۰ درجه سانتیگراد برای پخت لایه نازکی از استیک به ضخامت ۲ سانتی متر کافی است. در تابه‌هایی با توان بالاتر احتمالا بتوانید استیک‌های ضخیم‌تری را در مدت زمان کوتاه طبخ کنید.

برای استیک تابه را کمی چرب کنید

بسته به ذائقه شما، نحوه طبخ استیک ممکن است دستورالعمل‌های متفاوتی داشته باشد. اما به طور کلی توصیه می‌شود سطح زیرین استیک را با روغن‌های گیاهی سبک نظیر روغن زیتون کمی چرب کنید. برای گوشت‌های ضخیم‌تر از دو سانتی متر و در صورتی که از تابه گریل با توان ۲۰۰۰ وات استفاده کنید، به سی دقیقه زمان نیاز دارید تا گوشت به خوبی مغز پخت شود.

سخن آخر

پخت و پز با انواع تابه گریل برقی بدون دود و هر نوع سوخت و حتی در فضای منزل امکان پذیر است. تابه‌های گریل با انرژی مستقیم برق کار می‌کنند و ظرف پخت آن‌ها به سادگی قابل جداسازی است.

اکثر مدل‌های بازار با توان ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ وات عرضه می‌شود. هر چقدر که توان دستگاه بالاتر باشد بازه دمایی بیش‌تر و سرعت پخت بالاتری را در اختیار شما قرار می‌دهد.

اگر تجربه پخت انواع استیک و سبزیجات را در تابه‌های گریل از نوع برقی دارید، نظراتتان را با ما در میان بگذارید.

نظر دهید

پاسخ دهید

Logo
بازیابی رمز عبور
مقایسه موارد
  • کل (0)
مقایسه
0