
آموزش استفاده از کیک پز برقی
استفاده از کیک پز بسیار ساده است. کافیست طبق دستور زیر عمل کنید:
- ابتدا مواد کیک را با هم مخلوط میکنید.
- قالب را چرب کرده و مایه کیک را به داخل آن میریزید.
- دستگاه را به برق وصل کنید و پس از نیم ساعت دستگاه را از برق بکشید.
- منتظر سرد شدن کیک بمانید و بعد آن را از کیک پز در بیاورید و در سینی بچینید.
در ادامه دستور پخت ۳ نوع کیک با کیک پز برقی را به شما آموزش خواهیم داد.
آموزش پخت کیک ساده با کیک پز برقی

طرز تهیه کیک ساده با کیک پز
مواد لازم برای پخت کیک ساده:
- آرد ۳ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- تخممرغ ۴ عدد
- روغن مایع نصف لیوان
- شکر ۱/۵ لیوان
طرز تهیه:
برای تهیهی کیک ساده ابتدا شکر و تخممرغها را با همزن در جهت عقربههای ساعت هم میزنیم. همزدن را تا زمان کمرنگ شدن این ترکیب ادامه میدهیم. سپس شیر و روغن را به مخلوط شکر و تخممرغ اضافه میکنیم. ترکیب جدید را با هم مخلوط میکنیم.
آرد را الک میکنیم و در مرحلهی آخر آن را به ترکیب اضافه میکنیم.این مخلوط را هم بزنید تا ترکیب یکدستی بهوجود بیاید. اگر دوست داشته باشید میتوانید گردو یا کشمش هم به کیک خود اضافه کنید.
در مرحلهی بعد قالب کیک پز را چرب میکنیم و مخلوط درست شده را داخل ظرف میریزیم. پس از نیم ساعت کیک پز را خاموش میکنیم. البته بهتر است یک چنگال یا چاقو در داخل کیک فرو کنید. اگر مواد به چنگال نچسبید کیک آماده است.
پس از آماده شدن کیک، کیک پز را از برق میکشیم و آن را در گوشهای میگذاریم تا سرد شود. پس از سرد شدن کیک بایک قاشق چوبی یا تفلون آن را از کیک پز در میآوریم.
طرز تهیه کیک شکلاتی خیس با کیک پز

کیک شکلاتی خیس
مواد لازم برای تهیهی کیک شکلاتی خیس:
- تخممرغ ۲ عدد
- آرد ۱ پیمانه
- روغن ۱ پیمانه
- پودر کاکائو نصف پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- وانیل به مقدار لازم
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- شیر نصف پیمانه
طرز تهیه:
برای تهیهی کیک شکلاتی خیس یا براونی ابتدا شکر، روغن، شیر و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط میکنیم. پس از حل شدن کامل شکر مقداری از این سس را برداشته و در کناری میگذاریم. این سس باید به مواد دیگر ما اضافه شوند.
در ظرف دیگری تخممرغها و وانیل را با همزن هم میزنیم تا تخممرغها پف کنند و به رنگ کرم در بیایند. باقیماندهی سس را به این ترکیب اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر را به ترکیب تخممرغ و وانیل اضافه میکنیم و هم میزنیم. این ترکیب را با همزن هم بزنید تا ترکیبی یکدست بهوجود بیاید.
کف قالب را کاغذ روغنی میاندازیم و مایهی کیک را داخل ظرف کیک پز میریزیم. پس از نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه یک چنگال داخل کیک فرو میکنیم تا از پخته شدن آن اطمینان پیدا کنیم.
پس از پخته شدن کیک سس شکلاتی را که جدا کردیم داغ میکنیم و بر روی کیک داغ میریزیم. پیش از ریختن سس شکلات جند جای کیک را سوراخ کنید تا سس به داخل کیک نفوذ کند.
آموزش تهیه کیک اسفنجی با کیک پز

طرز تهیه کیک اسفنجی
مواد لازم برای تهیهی کیک اسفنجی:
- تخممرغ ۴ عدد
- شکر ۲ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- آرد ۲ پیمانه
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای تهیهی کیک اسفنجی ابتدا مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط میکنیم. سپس این ترکیب را یک بار الک میکنیم.
تخممرغها را با همزن برقی به مدت ۴ دقیقه هم میزنیم تا به رنگ کرم در بیاید و کمی پف کند.سپس شکر را اضافه میکنیم و هم زدن با همزن برقی را به مدت ۵ دقیقه ادامه میدهیم. اکنون باید یک ترکیب پفکی و کرم رنگ به دست آمده باشد.
در مرحلهی بعدی شیر و کره را روی اجاق میگذارین تا کره آب شود. توجه داشته باشید که شیر نباید به جوش بیاید. مخلوط آرد و مواد خشک را به ترکیب شیر و کره اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ظرف کیک پز را چرب میکنیم و کم آرد بر روی آن میپاشیم.مواد را داخل قالب میریزیم و کیک پز را به برق میزنیم. پس از ۳۰ دقیقه با انگشت به کیک ضربه میزنیم تا از پخته شدن آن مطمئن شویم. اگر کیک سفت بود کیک پز را از برق میکشیم. اگر شل بود چند دقیقهی دیگر صبر میکنیم.
پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کیک را با یک قاشق چوبی یا تفلون از قالب جدا میکنیم.