بهترین سرویس چاقو آشپزخانه موجود در بازار

آشنایی با انواع چاقوهای موجود در سرویس چاقو

آشپزخانه تجهیزات مختلفی دارد که برخی از آن‌ها مثل بهترین مارک غذاساز اصلی و ضروری‌تر هستند. اما هیچ غذاسازی یا دستگاه خرد کن جایگزین سرویس چاقو باکیفیت نمی‌شود و خیلی از اوقات چاقو به تنهایی از پس خرد کردن مواد غذایی برمی‌آید و نیازی به خرد کن نداریم.

چاقوهایی که در سرویس چاقو آشپزخانه قرار می‌دهند متنوع است و قانون یا استاندارد خاصی در این زمینه مطرح نشده است. اما در سرویس‌های چند پارچه و کامل معمولا چندین نوع چاقو دیده می‌شود:

چاقو یا کارد میوه خوری

مدل‌های میوه خوری همان چاقوهای کوچک سبکی هستند که به سادگی حمل و نقل می‌کنیم. این چاقوها برای خرد کردن میوه، پوست کنی و برش‌های سبک مثل برش پنیر صبحانه مناسب هستند.

چاقو فیله مناسب مواد پروتئینی

کار با مواد پروتئینی چاقو مخصوصی به نام چاقو قیله دارد. این چاقو کشیده و باریک‌تر است و ابعاد بزرگ‌تری دارد. کشیدگی این چاقو برای قرارگیری زیر پوست مرغ و ماهی و برش باریک و ورقه‌ای گوشت مناسب است. ظرافت و باریک بودن بدنه چاقو فیله برای فیله کردن انواع گوشت مرغ، ماهی و … مناسب است.

چاقوی گوشت بری

ظاهر این چاقو شما را به یاد چاقو سرآشپز می‌اندازد که در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شود؛ با این تفاوت که تیغه این مدل بزرگ‌تر و طولانی‌تر است و برای قطع تاندون، مفصل و قطعات ارتباطی بین لایه‌های گوشت و استخوان نرم استفاده می‌شود.

چاقو سرآشپز یا چاقو آشپزی

این چاقو به عنوان چاقویی همه کاره شناخته شده و کاربرد متنوعی دارد. شاید چاقو آشپزخانه را بتوانید به جای خیلی از چاقوهای موجود در سرویس چاقو آشپزخانه استفاده کنید؛ اما برعکس این امر صادق نیست.

چاقو همه کاره آشپزخانه

این چاقو طراحی مشابه با چاقو میوه خوری دارد؛ اما کشیده‌تر است و بیش‌تر از پوست کنی برای برش به کار می‌رود.

چاقو برش نان

شاید این چاقو در سرویس چاقو آشپزخانه شما نباشد. چاقویی که بدنه باریک و کشیده با لبه کنگره مانند دارد. استفاده از این چاقو کمک می‌کند تا نان ترد و شکننده از هم نپاشد و لایه‌ها به بهترین شکل ممکن از هم جدا شوند.

تیغه چاقو آشپزخانه از چه جنسی باشد؟

در گذشته چاقوها ابعاد بزرگ‌تر و وزن بیش‌تری داشتند که بخش زیادی از آن به فلز به کار برده شده در تولید تیغه آن‌ها مربوط می‌شد. اما امروزه انواع چاقو آشپزخانه از جنس استیل ضد زنگ تولید می‌شوند که وزن زیادی ندارند. استیل ضد زنگ در برابر رطوبت و تماس با عناصر واکنش نمی‌دهد اما به خوبی سایر فلزات تیز نمی‌شود.

برای استفاده در آشپزخانه چاقوها باید از نوع تیغه ثابت باشند. بر خلاف چاقوهای کمپینگ که تیغه امکان جابجایی دارد چاقوی آشپزخانه به جهت امنیت بیش‌تر به صورت ثابت تولید می‌شود.

شکل تیغه چاقو هم در کنار جنس آن اهمیت دارد. شکل تیغه‌ها بر اساس سبک تولید به صورت ژاپنی، فرانسوی و آلمانی نامگذاری می‌شود. مدل‌های فرانسوی و ژاپنی تیغه باریک و سبک‌تری دارند. تیغه‌های آلمانی برعکس تیغه فرانسوی ضخیم‌تر هستند.

قطر تیغه چاقو به منزله برتری آن نیست و انتخاب آن امری کاملا سلیقه‌ای است.

جنس دسته چاقو، تعادل و وزن آن

همه چیز در انتخاب سرویس چاقو مناسب برای آشپزخانه به شما و نیازهایتان بستگی دارد. برای کسانی که به صورت حرفه‌ای و سرعتی آشپزی می‌کنند سبک بودن چاقو آشپزخانه امر مهمی است. برخی به دسته چاقو و لغزنده نبودن آن در دست بیش‌تر اهمیت می‌دهند. برخی هم معتقدند که دسته و چاقو نباید یکپارچه باشد و بهتر است جنس دسته با جنس تیغه متفاوت باشد.

دسته چاقوها به دو شکل یکپارچه و جداگانه طراحی می‌شود. در مدل‌های یکپارچه دسته از جنس تیغه و در امتداد آن قرار می‌گیرد و از نظر زیبایی بی‌نظیر هستند. همین موضوع باعث می‌شود تا وزن نهایی چاقو نسبت به چاقوهایی که دسته چوبی دارند بیش‌تر باشد.

سخن آخر

بهترین سرویس چاقو رکن اصلی خرید جهیزیه و از ملزومات اساسی هر آشپزخانه است. سرویس‌های چاقو ۶ تا ۹ پارچه هستند و در آن‌ها انواع چاقوهای مخصوص برش، ساطور، چاقو سرآشپز و چاقو برش نان دیده می‌شود. برخی از ست‌های چاقو امکانات جانبی نظیر چاقو تیز کن، پوست کن و قیچی نیز دارند که در کنار سایز اجزا روی استند قرار می‌گیرند.

نظر دهید

پاسخ دهید

Logo
بازیابی رمز عبور
مقایسه موارد
  • کل (0)
مقایسه
0