ادبیات نظری تحقیق اهمیت آب در کشاورزی و پلیمرهای سوپرجاذب و استاكوسورب و آکوازورب

ادبیات نظری تحقیق اهمیت آب در کشاورزی و پلیمرهای سوپرجاذب و استاكوسورب و آکوازورب

ادبیات نظری تحقیق اهمیت آب در کشاورزی و پلیمرهای سوپرجاذب و استاكوسورب و آکوازورب اهمیت و نقش آب
خواص شیمیایی
خواص فیزیکی
اشکال متغیر
فیزیولوژی جذب آب در گیاهان
افزایش جذب موثر آب
عوامل موثر در جذب آب
عوامل موثر در نیروی مکش گیاه
چرخه آب در گیاهان
آب خاک
خروج آب از گیاه
مدیریت آب و مراتع
آتريپلكس
کمبود آب و مقاومت به خشکی
تاریخچه سوپر جاذب ها
پلیمر های سوپر جاذب
مدیریت آبیاری :
فشردگی خاک :
کمبود مواد غذایی :
تبخیر و روان آب :
شیب تند :
فرسایش :
افزایش بازدهی :
افزایش هزینه ها :
رفع مشکلات فضای سبز
رشد قارچ :
هزینه بالای آبیاری :
فشرده شدن خاک
سوپر جاذب و محیط زیست
نکات قابل توجه در استفاده از سوپر جاذب ها
چند نمونه از سوپر جاذب ها
سوپر جاذب آب : کلوفونی
عملکرد ، ساختار وخصوصیات کلوفونی :
مزایای استفاده از کلوفونی
تاثیرات برروی شاخصهای خاک :
تاثیرات برروی شاخصهای گیاه :
استاکوسورب
آکوازورب
آثار محیط زیستی :
منابع

اهمیت و نقش آب
آب مایه حیات و فراوان‌ترین ماده مرکب بر روی سطح کره زمین و بستر اولیه حیات به شکلی که امروزه می‌شناسیم . بیش از ۷۵ ٪ جرم یک انسان از آب تشکیل شده‌است و نیز بیش از ۷۰ ٪ سطح کره زمین را آب پوشانده‌است ( نزدیک به ۳۶۰ میلیون از ۵۱۰ میلیون کیلومتر مربع ) با وجود این حجم عظیم آب تنها دو درصد از آبهای کره زمین شیرین و قابل شرب است و باقی آن به علت محلول بودن انواع نمک‌ها خصوصا نمک طعام غیر قابل استفاده‌است . از همین دو درصد آب شیرین بیش از ۹۰ درصد به صورت منجمد در دو قطب زمین و دور از دسترس بشر واقع شده‌است ( 7 )
خواص شیمیایی
قدرت حلالیت بسیار بالایی داشته و عملاً پرکاربردترین حلّال در صنعت و فرایندهای شیمیایی است . بسیاری از فرایندهای شیمیایی و بیوشیمیایی در محیط آبی با سرعتی به مراتب بیش از هر محیط دیگری انجام می‌گیرد . این ماده در برابر دمای بالا مقاومت نشان داده و تا دمای بیش از ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد نیز تجزیه نمی‌شود . برای تجزیه ٔ آب بهترین راه بهره گیری از فرایند الکترولیز در دستگاهی به نام ولتامتر است . به این صورت که با استفاده از دو الکترود ( بهترین جنس برای این منظور پلاتین است ) جریان برق مستقیم را از آب عبور دهیم . به این ترتیب در قطب مثبت اکسیژن و در قطب منفی هیدروژن آزاد خواهد شد ( 14 ).
خواص فیزیکی
آب در دمای اتاق حالت مایع دارد . بی رنگ بی بو و بدون مزه‌است . در فشار ۱ اتمسفر ، در دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد به جوش می‌آید و در دمای ۰ درجه سانتیگراد منجمد می‌شود .
خواص حرارتی آن یعنی گرمای ویژه ، گرمای نهان تبخیر و نیز گرمای نهان ذوب زیاد

کسب درآمد از فروش فایل 

نظر دهید

پاسخ دهید