no-img
لونوشاپ | دانلود مقاله

طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ های خوراکی,دانلود پایان نامه, تحقیق - لونوشاپ | دانلود مقاله


لونوشاپ | دانلود مقاله

ادامه مطلب

ZIP
طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ های خوراکی,دانلود پایان نامه, تحقیق
zip
دی ۱۰, ۱۳۹۶

طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ های خوراکی,دانلود پایان نامه, تحقیق


طرح توجیهی تکنولوژی پرورش قارچ,دانلود رایگان طرح توجیهی پرورش قارچ,طرح توجیهی پرورش قارچ ۹۴,طرح توجیهی قارچ خوراکی و صدفی,کارافرینی پرورش قارچ دکمه ای,دانلود رایگان تولید و بسته بندی قارچ,طرح کسب و کار پرورش قارچ خوراكي,طرح کارآفرینی رایگان,د,,,,طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ های خوراکی, دانلود طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ های خوراکی,

موضوع فایل : کشاورزی

در صورتی که در روند خرید و یا دانلود پایان نامه ,دانلود مبانی نظری,دانلود پرسشنامه, دانلود تحقیق,دانلود نمونه پرسشنامه, دانلود فصل دوم پایان نامه و یا  هر کدام از فایل های سایت مشکلی داشتید از طریق تلگرام با شماره ۰۹۲۱۴۰۸۷۳۳۶   به صورت ۲۴ ساعته در ارتباط باشید تا در کمترین زمان ممکن مشکل را رفع نماییم و با خیال راحت از فایل های لونوشاپ  بهره مند گردید.

طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ های خوراکی

طرح-توجیهی-کشت-و-پرورش-قارچ-های-خوراکی

دانلود طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ های خوراکی در ۱۶ صفحه قابل ویرایش آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

خلاصه ای از متن:

مقدمه:
از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز۲۰۰۰سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ مشخص درپرورش قارچ دکمه ای بدست آمده است که طبق آن کاشت این قارچ درحدود ۷۰۰سال قبل ازمیلاد درحومه ی پاریس بوسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت.کشت قارچ درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال ۱۷۵۴درسوئد ابداع شد وسپس به انگلستان وسایرنقاط اروپا گسترش یافت. درسال ۱۹۰۱ درایالات متحده ی آمریکا،سالنهای استاندارد پرورش قارچ ساخته شد.توسعه تجربه ی  تکنولوژی، ازیک سو ویاری جستن از دانشمندان ازسوی دیگرزمینه ی بوجود آمدن ایزوله های خالص-درنهایت تهیه ی بذر خالص-امکان تولید صنعتی قارچ را درسطح وسیع فراهم آورد ودرانستیتو پاستورفرانسه،روش های علمی کشت وجوانه زدن اسپور وتولید آسان درشرایط تبدیل ابداع نمودند وتا سال ۱۹۰۵به صورت یک راز دراختیار انستیتوپاستور باقی ماند.

تهیه بذر قارچ
سیندن:درسال۱۹۳۲تهیه ی بذرقارچ روی غلاّت را ابداع کرد وسبب تحویل انقلاب صنعتی در تهیه ی کمپوست مصنوعی برای صنعت پرورش قارچ های خوراکی را بوجود آورد. درطی ۲۰ سال گذشته به دلیل ماشینی شدن تکنولوژی پرورش قارچ وانجام تحقیقات بنیادی بسیاری از مسائل ومشکلات صنعتی حل شد ومسائل علمی مختلف مورد بررسی وتجزیه تحلیل قرار گرفته است تا حاکثر تولید محصول در واحد سطح به دست آید.
نکته ی جالب: پرورش قارچ تروفل  بر روی نهال های جوان درخت بلوط  صورت می گیرد،که این بستر کاشت درخت بلوط را قبل ازکاشت با قارچ تروفل آلوده کرده و سپس به مدّت ۲ تا ۳ سال در گلخانه به طورموقت کشت می شوند.

روش تهیه ی بذر قارچ
برای تهیه ی بذر قارچ ابتدا دانه های گندم مرغوب را شسته ویک شب آن را خیس می کنند ، سپس آب آن را عوض کرده ودانه های خیس خورده را به خوبی در آب می جوشانند تا کاملاً نرم شود، آب اضافی را تخلیه وگندم ها را روی سطح  صاف پارچه ای یا توری پهن می کنند تا آب موجود در سطح آن ها کاملاً تبخیر شود.
به منظورجلوگیری ازلیزشدن وبه هم چسبیدن دانه ها به میزان % ۲پودرکربنات کلسیم به آنها افزوده وبه خوبی مخلوط می کنند وآنها را تا ۴٫۳ حجم درشیشه  1.5 لیتری یا ۰٫۵ لیتری تمیزمی ریزند، شیشه ها را با درپوشهای پنبه ای محکم پوشانده و پس ازقراردادن یک لایه ورق آلومینیوم روی آن،به مدت ۱ساعت درحرارت ۱۲۱درجه سانتیگراد وفشار۱۵پونه استریل می کنند.کیسه های پلاستیکی را تا نصف ازگندم های آماده شده پرمی کنند،یک حلقه ی آلومینیوم را به قطروارتفاع ۵ تا ۴ سانتیمترتهیه کرده ودهانه ی کیسه را ازداخل آن عبورمی دهند سپس لبه های آن را روی حلقه برگردانده و به کمک  نخ روی حلقه محکم بسته می شود.پس از استریل کیسه ها،با شیشه ی حاوی دانه ی گندم عمل تلقیح را با دقت کامل ودرشرایط استریل انجام می شود. برای تلقیح شیشه ها یا کیسه ها را در محل مناسب با حرارت ۲۵ درجه ی سانتیگراد نگهداری می کنند.
در این شرایط پس از ۱۰ تا ۲۰ روز میسیلم در تمامی توده  ی بذر نفوذ کرده وبذر برای استفاده بر روی بسته آماده است. مصرف سریع آن پس از آماده شدن بهتر است زیرا توده های میسیلم قارچ با گذشت زمان و درموقع استفاده ،سبب یکنواختی درسطح بسته خواهد شد.

چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است آماده پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.

جهت دریافت طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ های خوراکی لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید


دانلود فایل

 

 



موضوعات :
کشاورزی

درباره نویسنده

www.lono.ir 24623 نوشته در لونوشاپ | دانلود مقاله دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *