no-img
لونوشاپ | دانلود مقاله

طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت 360 تن در سال,دانلود پایان نامه, تحقیق - لونوشاپ | دانلود مقاله


لونوشاپ | دانلود مقاله

ادامه مطلب

ZIP
طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت ۳۶۰ تن در سال,دانلود پایان نامه, تحقیق
zip
دی ۱۰, ۱۳۹۶

طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت ۳۶۰ تن در سال,دانلود پایان نامه, تحقیق


خرید پروژه کارآفرینی توليـد رشته آشي و پلويي ,طرح توجیهی طرز تهیه رشته آشی,طرح تولید رشته آش,دانلود رایگان طرح توجیهی رشته آش,توجیه فنی خط تولید رشته آشی,پروژه کارآفرینی خرید دستگاه تولید رشته آش,دانلود امکان سنجی رشته آشی,مقاله انواع رشته آش,طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت ۳۶۰ تن در سال, دانلود طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت ۳۶۰ تن در سال,

موضوع فایل : صنعتی

در صورتی که در روند خرید و یا دانلود پایان نامه ,دانلود مبانی نظری,دانلود پرسشنامه, دانلود تحقیق,دانلود نمونه پرسشنامه, دانلود فصل دوم پایان نامه و یا  هر کدام از فایل های سایت مشکلی داشتید از طریق تلگرام با شماره ۰۹۲۱۴۰۸۷۳۳۶   به صورت ۲۴ ساعته در ارتباط باشید تا در کمترین زمان ممکن مشکل را رفع نماییم و با خیال راحت از فایل های لونوشاپ  بهره مند گردید.

طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت ۳۶۰ تن در سال

طرح-توجيهی-فني--مالي-و-اقتصادي-توليـد-رشته-آشي-و-پلويي--با-ظرفيت-360-تن-در-سال

دانلود طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي   با ظرفيت ۳۶۰ تن در سال در  29 صفحه  قابل ویرایش آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

موضوع طرح : توليد رشته آشي و پلويي

ظرفيت : ۳۶۰ تن در سال

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

سرمايه گذاري كـل: ۸۷۶ ميليون ريال

سهم آوردة متقاضي: ۸۸ ميليون ريال

سهم تسهيلات: ۷۸۵ ميليون ريال

دورة بازگشـت سرمايه: ۱۹ ماه

اشتغالزايي : نه نفر

   مقدمــه :
پديده پويايي در يك جامعه ، گذشته از تاثير در ساختارهاي ديگر زندگي از قبيل روابط اجتماعي ، مسكن ، بهداشت، آموزش و غيره، كم و بيش در نوع و مواد مصرفي آن جامعه نيز تاثير مستقيم داشته و بسته به وضعيت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگوني هاي كاملا مشخص، در وضع و نوع تغذيه به وجود آورده است.
   لذا همين مساله باعث شده است كه اقشار مختلف جامعه در ميان غذاهاي متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفي را با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسي يعني مطلوبيت فرهنگي و امكانات اقتصادي در برنامه غذايي خود قرار دهند.
   در اين ميان يكي از انواع غذاهايي كه با توجه به معيارهاي مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته هاي آش و پلويي مي باشد كه گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگي از جنبه اقتصادي نيز مقرون به صرفه است. زيرا ماده اوليه آن ، گندم ، خوراك اصلي و دائمي ما را تشكيل مي‌دهد و اين در شرايطي است كه تعدادي از استانهاي كشور، رشته مورد نياز خود را از ساير استانها تامين مي‌كنند. لذا اين امر لزوم تشكيل چنين كارخانجاتي را در مناطقي از كشور كه مصرف بيشتري دارند را نشان مي‌دهد.

چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است آماده پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.

جهت دریافت طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي توليـد رشته آشي و پلويي   با ظرفيت ۳۶۰ تن در سال لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید


دانلود فایل

 

 



موضوعات :
صنعتی

درباره نویسنده

www.lono.ir 24623 نوشته در لونوشاپ | دانلود مقاله دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *